Tilbud!

Versace – Eros Sæt – 100 ml Edt – Travel Spray – Showergel

Original price was: 995 kr..Current price is: 795 kr..

Oplev en uforglemmelig duftoplevelse med Versace – Eros sættet. Perfekt til rejsen med den praktiske sprayflaske og inkluderet showergel. Vær uimodståelig med denne unikke duft.

Køb her

Varenummer (SKU): 3955001143995301 Kategori:

Oplev den uimodståelige aura af sensuel maskulinitet med Versace Eros Sættet. Dette sæt er en kærlighedssang fra guden Eros selv og vil forføre enhver med dens intense og elegante duft.

Eros Eau de Toilette er fyldt med en unik blanding af friske citrusnoter, sprudlende mint og varm vanilje. Denne kombination af duftnoter skaber en uimodståelig charme, der vil fange opmærksomheden hos alle omkring dig.

Sættet indeholder en 100 ml Eau de Toilette, perfekt til hjemmebrug eller når du er på farten. Yderligere får du også en 10 ml Travel Spray, så du altid kan have din foretrukne duft ved hånden. Derudover får du en showergel, der vil give dig en forfriskende oplevelse hver gang du bruger den.

Versace Eros Sættet er det perfekte valg til den moderne mand, der ønsker at udstråle selvtillid og stil. Med sin unikke duft vil du skille dig ud fra mængden og efterlade et varigt indtryk.

Forkæl dig selv eller en elsket med dette eksklusive sæt og oplev magien i Versace Eros. Lad din duft være en fortælling om passion og sensualitet, der vil inspirere andre og give dem lyst til at opdage deres egen indre Eros.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Versace – Eros Sæt – 100 ml Edt – Travel Spray – Showergel”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.