Ralph Lauren Polo Earth Provencial Sage Eau De Toilette 150 ml Refill Unisex

990 kr.

Oplev den forførende duft af Ralph Lauren Polo Earth. En frisk og maskulin eau de toilette, der emmer af naturlige noter. Perfekt til den moderne og stilfulde mand.

Køb her

Varenummer (SKU): 11929201102141366 Kategori:

Stig ind i en fortryllende duftoplevelse og udforsk naturens mangfoldighed med Ralph Lauren Polo Earth Provencial Sage Eau De Toilette. Denne exceptionelle duft er mere end bare en parfume – det er en hyldest til naturen og dens uendelige skønhed.

Polo Earth Provencial Sage er skabt med kærlighed til de frodige botaniske haver i Provence, Sydfrankrig. Det er en duft, der inviterer dig ind i et fortryllet univers af sensoriske oplevelser. Med over 97% naturlig oprindelse* og en vegansk formulering, kan du med god samvittighed vælge denne parfume.

Den friske og aromatiske kombination af Provencial Sage og andre naturlige ingredienser skaber en berusende duft, der vækker dine sanser til live. Duftnoterne udstråler elegance og raffinement og giver dig en selvsikkerhed, der er svær at ignorere.

Denne 150 ml refill flaske giver dig mulighed for at forlænge din duftrejse og gemme på miljøvenlige glasflasker. Genopfyld din eksisterende flakon og gør en forskel ved at reducere forbrug af unødvendigt emballageaffald.

Opdag en duft, der ikke blot vil få dig til at se fantastisk ud, men også vil efterlade et positivt aftryk på planeten. Med Ralph Lauren Polo Earth Provencial Sage Eau De Toilette kan du udstråle selvsikkerhed, samtidig med at du beskytter og hylder naturen.

Dyk ned i en duft, der reflekterer dine værdier og er med til at skabe en mere bæredygtig fremtid. Køb Ralph Lauren Polo Earth Provencial Sage Eau De Toilette i dag, og vær med til at gøre en forskel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ralph Lauren Polo Earth Provencial Sage Eau De Toilette 150 ml Refill Unisex”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.