Ralph Lauren Polo Earth Antilles Vetiver Eau De Toilette 40 ml Unisex

525 kr.

Oplev den forfriskende duft af Ralph Lauren Polo Earth Antilles Vetiver. En unisex duft, der perfekt forener elegance og naturlighed. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11929201102141391 Kategori:

Træd ind i en verden af forfriskende naturlig skønhed med Ralph Lauren Polo Earth Antilles Vetiver Eau De Toilette. Denne enestående duft er skabt med omtanke for både naturen og dine sanser.

Polo Earth Antilles Vetiver er mere end bare en duft – det er en hyldest til naturens mægtige kræfter. Med 97% naturlig oprindelse* kan du være sikker på, at du bærer en vegansk og bæredygtig duft med stil.

Den særlige ingrediens i denne parfume er Vetiver Heart fra Haiti, der er høstet 100% i hånden af 200 dygtige vetiver-producenter. Ikke kun understøtter du et kooperativ og tre landsbyer, men du får også en unik duftoplevelse med en jordnær og beroligende karakter.

Lad dig indfange af Vetiver Hearts dybe og maskuline aroma, der blander sig harmonisk med andre naturlige duftnoter. Denne 40 ml Eau De Toilette flakon er perfekt til både mænd og kvinder, der ønsker at omfavne naturens skønhed hver dag.

Tag et enkelt spray, og lad Polo Earth Antilles Vetiver forvandle dit sind til billeder af frodige landskaber og vindblæste kystlinjer. Oplev naturen i sin reneste og mest fortryllende form med denne vidunderlige duft.

*97 % naturlig oprindelse baseret på ISO 16128 standarden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ralph Lauren Polo Earth Antilles Vetiver Eau De Toilette 40 ml Unisex”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.