Ralph Lauren Polo Earth Antilles Vetiver Eau De Toilette 100 ml Unisex

925 kr.

Oplev den uimodståelige duft af Ralph Lauren Polo Earth Antilles Vetiver Eau De Toilette. En unik og attraktiv duft til både mænd og kvinder.

Køb her

Varenummer (SKU): 11929201102141367 Kategori:

Forestil dig at du er ved en skovsø tidligt om morgenen. Solen er lige begyndt at stige op på himlen og kaster sine første gyldne stråler ned på jorden. Du tager en dyb indånding og lukker dine øjne, mens du lader den milde brise fylde dine lunger. Pludselig åbner du dine øjne igen, og du er omgivet af den mest fortryllende duft, der bringer dig endnu tættere på naturen.

Det er præcis den oplevelse, du får med Ralph Lauren Polo Earth Antilles Vetiver Eau De Toilette. Denne duft er som en magisk portal til den naturlige skønhed, hvor du bliver en del af en verden, hvor jorden og mennesket smelter sammen i harmoni.

Denne unisex-duft er skabt med kærlighed til planeten og er vegansk med hele 97 % naturlig oprindelse*. Denne procentdel er ikke bare tal på etiketten, det er et løfte om bæredygtighed og respekt for vores miljø. Polo Earth Antilles Vetiver er ikke bare en duft, det er en ansvarlig handling, der støtter et kooperativ med 200 vetiver-producenter fra tre landsbyer i Haiti. Denne eksklusive Vetiver Heart er høstet 100 % i hånden og er resultatet af en dybtgående dedikation til at bevare og styrke det lokale samfund.

Duften åbner med en forfriskende blanding af citrus og bergamot, der bringer en friskhed og vitalitet til dit sind. Som den udvikler sig, omfavner den dig med sin sensuelle og varme karakter, der kommer fra noter af vetiver, patchouli og cedertræ. Det er som om du befinder dig midt i skoven, med den dybeste jordiske aroma omkring dig.

Sæt et præg på din personlige stil og udstrål en aura af elegance og miljøbevidsthed med Ralph Lauren Polo Earth Antilles Vetiver Eau De Toilette. Denne duft er mere end bare en flaske parfume, det er en gave fra naturen selv.

*97 % naturlig oprindelse baseret på ISO-standard 16128. Vand indgår ikke i denne beregning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ralph Lauren Polo Earth Antilles Vetiver Eau De Toilette 100 ml Unisex”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.