Tilbud!

Ralph Lauren – Polo Deep Blue Eau de Parfum – 125 ml – Edp

Original price was: 980 kr..Current price is: 595 kr..

Fang kraften i havet med Ralph Lauren Polo Deep Blue Edp. En forfriskende duft, der udstråler styrke og kreativitet. Perfekt til den moderne mand.

Køb her

Varenummer (SKU): 3955000451132035 Kategori:

Tag på en eventyrlig rejse gennem dybhavsblå farvande med Ralph Lauren Polo Deep Blue Eau de Parfum. Denne fortryllende duft er en odyssé af friskhed og maskulinitet, der vil forføre dine sanser og efterlade dig med en uimodståelig aura af selvsikkerhed og raffineret elegance.

Polo Deep Blue åbner med en sprudlende blanding af saftige blodappelsiner, der straks vækker dine sanser og bringer dig ind i en verden af uforglemmelige eventyr. Du vil blive fortryllet af hjertet bestående af intens mynte, der giver en kølig og forfriskende følelse, mens du drages af essensen af dybhavets salte bølger.

Du vil straks blive fanget af basenoterne af musk og moskus, der skaber en sensuel og maskulin afrunding på denne komplekse duftkomposition. Polo Deep Blue Eau de Parfum er som en kraftfuld bølge af friskhed og forførelse, der efterlader et dybt indtryk og markerer dig som en mand med stærk karakter og ubestridelig stil.

Denne enestående duft fra Ralph Lauren er en fejring af frihed, eventyr og maskulinitet. Lad Polo Deep Blue Eau de Parfum være din ledsager på dine rejser gennem livets mange oplevelser og lad dig indhylle i duften af tidløs elegance og styrke. Sæt sejl mod nye horisonter og lad Polo Deep Blue være din trofaste følgesvend på din personlige rejse mod selvudfoldelse og succes.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ralph Lauren – Polo Deep Blue Eau de Parfum – 125 ml – Edp”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.