Tilbud!

Marc Jacobs Daisy Wild EDP 30 ml

Original price was: 570 kr..Current price is: 460 kr..

Oplev den vilde skønhed med Marc Jacobs Daisy Wild EDP. En fortryllende blomsterduft, der giver dig frihed til at udforske din vilde side. Perfekt til den eventyrlystne kvinde.

Køb her

Varenummer (SKU): 4929502108723582 Kategori:

skønhed og frihed i en flaske. Med en forfriskende og sprudlende blanding af blomster, frugt og træagtige noter, er denne duft en sand hyldest til den vilde og eventyrlystne kvinde i os alle.

Marc Jacobs Daisy Wild EDP åbner med en sprudlende topnote af saftig blodappelsin og saftig brombær, der straks fanger din opmærksomhed og vækker dine sanser. Denne frugtagtige åbning leder vejen til en hjertenote af romantisk kaprifolie, sensuel gardenia og delikat jasmin. Disse blomsternoter skaber en mild og fortryllende duft, der omslutter dig i en aura af feminin elegance og romantik.

Basenoten af dyb og varm kashmirtræ, cremet moskus og jordagtig vetiver giver duften en varig og sofistikeret finish, der efterlader en subtil duftspor, hvor end du går. Marc Jacobs Daisy Wild EDP er den perfekte duft til enhver lejlighed og komplementerer enhver kvindes unikke personlighed med sin blanding af lethed, sensualitet og eventyr.

Flasken, inspireret af Marc Jacobs’ ikoniske Daisy-kollektion, er smukt designet med et vildt og fortryllende blomstermønster, der fanger øjet og vækker en følelse af frihed og eventyr. Denne flaske vil pynte på ethvert badeværelsesbord eller makeupbord og minde dig om at omfavne det vilde og smukke i livet hver gang du anvender duften.

Tag på en duftrejse gennem vilde blomstermarker og skovklædte stier med Marc Jacobs Daisy Wild EDP og lad dig forføre af naturens skønhed og frihed. Udforsk din eventyrlystne side og omfavn din femininitet med denne enestående duft, der vil skabe uforglemmelige minder og oplevelser, hvor end du går. Marc Jacobs Daisy Wild EDP – for kvinden, der tør at være vild og smuk på én gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marc Jacobs Daisy Wild EDP 30 ml”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.