Tilbud!

Marc Jacobs – Daisy Gaveæske 100 ml Edt & Body Lotion

Original price was: 995 kr..Current price is: 775 kr..

Forkæl dig selv eller en elsket med denne luksuriøse gaveæske fra Marc Jacobs, indeholdende en duft og en body lotion i en skøn blomsterduft.

Køb her

Varenummer (SKU): 3955001119834855 Kategori:

Dyk ned i en verden af blomster, sommer og ren skønhed med Marc Jacobs Daisy Gaveæske. Denne fantastiske gaveæske indeholder en 100 ml Eau de Toilette samt en Body Lotion, som begge bærer den ikoniske duft af Daisy.

Daisy er en duft, der fanger essensen af uspoleret skønhed og en legende ånd. Den henvender sig til den moderne kvinde, der elsker at udstråle femininitet og elegance. Med noter af jordbær, violblade og gardenia vækker Daisy dine sanser og transporterer dig til en blomstrende sommerhave.

Eau de Toilette’en kommer i en smukt designet flakon, der afspejler duftens lette og friske karakter. Det lyserøde låg med tusind stråler symboliserer glæde og positivitet, hvilket fuldender oplevelsen af at bære denne skønne duft.

Sammen med Eau de Toilette’en får du også en lækker Body Lotion, der fugter og blødgør din hud med den samme skønne duft som selve parfumen. Påfør lotionen efter badet for at forkæle din hud og forlænge duftoplevelsen hele dagen.

Marc Jacobs Daisy Gaveæske er den perfekte gave til dig selv eller en du har kær. Lad dig fortrylle af denne ikoniske duft og lad den bringe et strejf af luksus og elegance ind i din hverdag. Giv dig selv lov til at føle dig smuk, fortryllende og fyldt med sommerens glæde med denne fantastiske gaveæske fra Marc Jacobs.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marc Jacobs – Daisy Gaveæske 100 ml Edt & Body Lotion”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.