Tilbud!

Lancome Idole Now Florale EDP 100 ml

Original price was: 1.050 kr..Current price is: 788 kr..

Væk din indre blomst med Lancome Idole Now Florale. En forførende duft, der oser af elegance og femininitet. Skab dit unikke og uforglemmelige blomsterøjeblik.

Køb her

Varenummer (SKU): 4929502108577689 Kategori:

Lancome Idole Now Florale EDP 100 ml er mere end bare en duft – det er en invitation til at omfavne dit unikke potentiale og stråle som en sand ikon. Lad dig forføre af denne nytænkende og fortryllende duft, der løfter dine sanser til uanede højder.

Idole Now er skabt til den moderne kvinde, der tør drømme stort og realisere sine ambitioner. Med et kunstfærdigt sammensat blomsterhjerte åbner duften sig med strålende noter af sprudlende bergamot og saftig pære, der pirrer sanserne og vækker en følelse af optimisme.

Duften udfolder sig smukt i et hjerte af sart jasmin og forførende roser, der symboliserer styrke og femininitet. Disse blomster noter blander sig perfekt med en base af varm cedertræ og sensuel vanilje, der tilføjer dybde og en subtil elegance til duften.

Lancome Idole Now Florale EDP er ikke bare en duft – det er dit personlige statement. Med sin langtidsholdbare formel og unikke komposition, vil denne parfume stille og roligt blive en naturlig forlængelse af din personlighed. Hav modet til at omfavne dit indre ikon og strål som aldrig før med Lancome Idole Now Florale EDP.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lancome Idole Now Florale EDP 100 ml”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.