CLEAN Rollerball Layering Trio

140 kr.

Skab en uimodståelig duftoplevelse med vores CLEAN Rollerball Layering Trio. Prøv vores unikke, luksuriøse dufte og skab din egen signaturduft i dag. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 9755000096580461 Kategori:

Forvandl din duftoplevelse med CLEAN Rollerball Layering Trio. Dette trio-sæt er nøglen til at skabe din unikke signaturduft. Enestående, forførende og perfekt til enhver lejlighed.

Med 5 ml af hver duft får du Rain, Warm Cotton og Skin. Bland dem sammen, lag på lag, for at skabe din personlige parfumeoplevelse. Hver duft er inspireret af renhed og sæbe, og sammen skaber de en uimodståelig aroma, der vil fange opmærksomheden.

Rain oser af friskhed med sine noter af forårsregn og sprudlende citrusfrugter. Du bliver indhyllet i en let og luftig duft, der minder om en forfriskende skylle efter en varm sommerdag.

Warm Cotton omfavner dig med en behagelig og beroligende duft af friske bomuldshåndklæder, der lige er taget ud af tørretumbleren. En varm og ren duft, der vil få dig til at føle dig fuldstændig afslappet og tryg.

Skin er en delikat og sensuel duft, der efterligner lugten af blød, silkeagtig hud. Du vil føle dig forførende og uimodståelig, som om du er indhyllet i et sofistikeret slør af elegance.

Med CLEAN Rollerball Layering Trio er intet umuligt. Lad din kreativitet og personlighed skinne igennem, når du blander disse fortryllende dufte. Skab dine egne duftsignaturer og imponér alle omkring dig.

Lad rejsen begynde med CLEAN Rollerball Layering Trio. En verden af duft venter på dig. Giv dig selv friheden til at eksperimentere, udforske og udtrykke dig selv gennem denne unikke kollektion. Din duft, din stil, din rene skønhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CLEAN Rollerball Layering Trio”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.