Clean Reserve Warm Cotton EdP 30 ml

445 kr.

Oplev den mest forfriskende duft af rent bomuld med Clean Reserve Warm Cotton EdP. Skabt med bæredygtige ingredienser og en langvarig effekt.

Køb her

Varenummer (SKU): 9067100649087173 Kategori:

Tag med mig på en rejse ind i en vidunderlig verden af renhed og komfort med Clean Reserve Warm Cotton EdP. Denne fortryllende duft vækker minderne om et friskvasket håndklæde, der er blødt og varmt mod huden efter en lang dag.

Warm Cotton er skabt til at omslutte dig med følelsen af velvære og renhed. Du vil straks blive fanget af duftens første indtryk af frisk og sprød grøn mandarin, som skaber en opløftende og livlig stemning.

Hjertet af duften afslører bløde noter af jasminblomst, der tilføjer en sensuel og feminin dimension til duften. Disse blomstrede nuancer skaber en følelse af varme og komfort, der indhyller dig som et kram.

Den afskærmende duft af varme musknoter og ren hvid bomuld skaber en dyb base, der efterlader en varm og beroligende duft akkompagneret af en subtil renhed. Det er som om Warm Cotton blødt indhylles i påmindelsen om, hvor vidunderligt det er at have en ren og nyvasket garderobe.

Prøv Clean Reserve Warm Cotton EdP, og lad dig forføre af denne unikke duft, der ikke kun vil få dit sind til at drømme om renhed og komfort, men også vil efterlade et langvarigt indtryk af elegance og sofistikeret stil. Lad os sammen skabe minder om renhed og følelsen af friskvasket tøj hver eneste dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Clean Reserve Warm Cotton EdP 30 ml”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.