CLEAN Fresh Laundry Eau De Parfum 60 ml.

595 kr.

Få en frisk start på dagen med CLEAN Fresh Laundry Eau De Parfum. Oplev den uimodståelige duft af nytvasket tøj, der holder hele dagen. Perfekt til at tilføje en touch af renhed og elegance til din stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 9755000540528569 Kategori:

Mærk duften af sommerlige, nyvaskede lagner, der omfavner dig med deres friske og sensuelle aroma. CLEAN Fresh Laundry Eau De Parfum er den perfekte rejsepartner og håndtaskens bedste ven.

Denne unikke duft åbner med sprøde noter af grønne æbler og sprudlende citron, der straks vækker sanserne. Hjertet af jasmin og liljekonval forstærker duftens feminine og elegante karakter, og den blide varme fra hvid musk og træagtige noter giver en subtil sensualitet.

Med CLEAN Fresh Laundry Eau De Parfum kan du tage duften af renhed og velvære med dig overalt. Den 60 ml flakon er den perfekte størrelse til at have med på farten, så du altid kan nyde fornemmelsen af friskt vasketøj, uanset hvor du befinder dig.

Vågner du op om morgenen og drømmer om at føle dig ren, frisk og selvsikker hele dagen? CLEAN Fresh Laundry Eau De Parfum er din hemmelighed bag en uimodståelig aura. Lad duften omslutte dig og løft dine omgivelser med sin subtile, men kraftfulde tilstedeværelse.

Giv dig selv og dine sanser den ultimative forkælelse og oplev magien ved CLEAN Fresh Laundry Eau De Parfum. Opdag duften af ubesværet friskhed og lad den inspirere dig til at stråle fra inderst til yderst.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CLEAN Fresh Laundry Eau De Parfum 60 ml.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.