Tilbud!

CLEAN Classic Apple Blossom EDP – 30 ml.

Original price was: 400 kr..Current price is: 280 kr..

Få en forfriskende og forførende duftoplevelse med CLEAN Classic Apple Blossom EDP. Oplev den unikke kombination af æbleblomst og sprudlende noter.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736400096581519 Kategori:

Oplev et dufteventyr, der bringer dig tilbage til frodige forårsdage med CLEAN Classic Apple Blossom EDP – 30 ml. Inspireret af naturens grønne æbler og deres velduftende forårsblomster, fanger denne parfume essensen af renhed og naturlig skønhed.

Den friske og sprudlende duft af grønne æbler omfavnes af en blomsterbuket af forårets yndefulde blomster. Føl dig fortryllet af aromaen af forførende blomsternoter, der både er delikate og intensivt aromatiske.

CLEAN Classic Apple Blossom EDP er designet til at vække dine sanser og bringe glæde til din hverdag. Den lette og friske duft løfter dit humør og tilføjer et strejf af elegance til enhver lejlighed.

Den medfølgende 30 ml flakon gør det nemt at have din yndlingsduft med på farten. Med dens kompakte størrelse passer den perfekt i tasken, så du altid kan forfriske dig med denne fortryllende duft, uanset hvor du befinder dig.

Gør hver dag til en magisk oplevelse med CLEAN Classic Apple Blossom EDP – 30 ml. Lad denne forførende duft omfavne dine sanser og bringe naturens skønhed ind i dit liv. Sæt et unikt præg på din personlige stil og lad din duftafsætte en uforglemmelig erindring hos alle, der møder dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CLEAN Classic Apple Blossom EDP – 30 ml.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.