Tilbud!

Valentino – Donna Born In Roma Green Stravaganza – 30 ml – Edp

Original price was: 670 kr..Current price is: 595 kr..

Forkæl dine sanser med Valentino Donna Born In Roma Green Stravaganza – en fortryllende duft med en forfriskende grøn twist. Bestil din 30 ml Eau de Parfum i dag og lad dig forføre af dens unikke charme.

Køb her

Varenummer (SKU): 3955000034151051 Kategori:

Der er noget helt særligt ved Valentino – Donna Born In Roma Green Stravaganza Eau de Parfum. Det er ikke bare en duft, det er en oplevelse af glamour, luksus og femininitet sammenflettet i en elegant flakon. Den unikke duft får dig til at føle dig som en moderne galla-dronning, der træder ind på den røde løber med selvtillid og styrke.

Med en blanding af friske noter af italiensk mandarin og grøn te, vækkes dine sanser med en energisk og livlig åbning. Du bliver straks indhyllet i en aura af friskhed og optimismen, der bevæger sig ind i hjertet af duften, hvor duften af fresia og pære blomstrer og skaber en feminin og forførende karakter. Til sidst afsluttes duften med sensuelle noter af sandeltræ og moskus, der tilfører dybde og varme til duften.

Valentino – Donna Born In Roma Green Stravaganza Eau de Parfum er ikke bare en duft, det er en statement. Den symboliserer en stærk og uafhængig kvindes elegance og charme. Med denne duft på huden føler du dig smuk, magtfuld og klar til at erobre verden.

Den smukke flakon i sig selv er en fryd for øjet og en luksuriøs tilføjelse til din sminkebord. Flasken afspejler duftens elegante og stilfulde karakter med dens klare grønne nuancer og Bonbon-box-inspirerede design.

Valentino – Donna Born In Roma Green Stravaganza Eau de Parfum er den perfekte duft til enhver lejlighed, uanset om det er til en festlig aften, en romantisk middag eller en dag på kontoret. Lad denne duft være din signaturduft og lad den fortælle din historie, en historie om empowerment, skønhed og mystik. Lad Valentino tage dig med på en duftrejse til Romas elegante gader og lad dig fortrylle af den grønne stravaganza, der venter på dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Valentino – Donna Born In Roma Green Stravaganza – 30 ml – Edp”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.